Natuurlijke Remedies Die Veilig en Effectief is Voor Pijnlijke Gewrichten

Pijnlijke gewrichten gebeuren met allerlei soorten mensen uit alle lagen van het leven. In feite, pijn in de gewrichten is echt wel vaker voor miljoenen mensen in de Verenigde Staten en wereldwijd.

Maar zeer weinig mensen begrijpen dat er veel natuurlijke remedies tegen de gevolgen van pijn in de gewrichten die echt kan rob de vreugde van het leven van mensen. In plaats van te vertrouwen op dure geneesmiddelen heeft voorgeschreven, dat kan wel of niet werken, moet je proberen een aantal van deze natuurlijke remedies, die zowel effectief en goedkoop.

Pijn in de gewrichten kunnen worden veroorzaakt door een verwonding, slechte voeding, degeneratie van kraakbeen, artritis, ouderdom en meer.

letsel

Terwijl de over-the-counter geneesmiddelen kunnen bieden op korte termijn verlichting van de pijn, ze hebben veel ongewenste bijwerkingen. Neem het voorbeeld van Vioxx, die een Cox-2-remmers drug. Het werd onlangs trok uit de markt als gevolg van rechtszaken ingediend door duizenden artritis patiënten die last hebben van beroertes, hartaanvallen en zelfs de dood van het nemen van de drug.

Dit geeft duidelijk aan hoe het met gevaar voor je leven door het gebruik van dergelijke geneesmiddelen voor oplossingen op korte termijn niet de moeite waard, vooral omdat veel medicijnen hebben ernstige en gevaarlijke bijwerkingen. Gelukkig zijn er vele veilige en natuurlijke remedies die kunnen helpen de pijn te verlichten en zelfs verbeteren van uw algemene gezondheid.

Een dergelijke natuurlijke remedie kan worden gevonden in omega-3 vetzuren, die vaak omschreven als de goede vetten van het leven. Deze natuurlijke remedie heeft bewezen zeer nuttig in het verminderen van pijn in de gewrichten en stijfheid. Op hetzelfde moment, het nemen van hen zal het verbeteren van uw hart en de algehele gezondheid.

Omega-3 is effectief in het helpen u de pijn te verlichten, want het bevat anti-inflammatoire eigenschappen. Ontsteking is immers bekend dat de primaire oorzaak is van de pijn die je voelt in je gewrichten. De Omega-3 vetzuren goed zijn dat ze nu hebben is geclassificeerd als een van de meest essentiële micronutriënten die het lichaam moeten hebben.

Omdat uw lichaam geen Omega-3 op zijn eigen, je hebt om ze te krijgen via je voeding. Het eten van verse vis die rijk zijn aan Omega-3 is een manier voor u om te krijgen van de voedingsstoffen. Deze omvatten vis zoals tonijn, kabeljauw, forel, zalm en een beetje bekend vis heet Hoki, die woont in de schone, frisse wateren van zuid-Nieuw-Zeeland.

Echter, het eten van vis, kan zijn eigen problemen. Veel vissen zwemmen in de oceanen over de hele wereld eigenlijk wordt vervuild door hun omgeving. U hoeft alleen maar te kijken naar de milieu-olie ramp in de Golf van Mexico om te begrijpen van de effecten van verontreinigingen op het invoeren van de voedselketen.

Daarom is de meest praktische oplossing is om vis olie supplementen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw lichaam niet in korte aanvoer van Omega-3 vetzuren. Het nemen van pure vis olie supplementen is een geweldige manier om het verkrijgen van het dagelijks Omega-3 eisen die uw lichaam nodig heeft om het verlichten van pijn in de gewrichten op een natuurlijke wijze. Daarnaast moet je ook beginnen met een poging om gezonder te leven door het toevoegen van oefeningen in je dagelijkse schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *