8 Essentiële Kruiden Remedies voor Effectieve huidverzorging

Kruiden en andere natuurlijke supplementen is in gebruik door mensen over de hele wereld sinds de oudheid.

kruiden

Omvattend keuken-toepassingen, ze zijn alom bekend om hun helende en herstellende eigenschappen. Ze zijn opgenomen in tal van natuurlijke supplementen, zeep en thee. Vanwege hun potentie en veiligheid, is het geen wonder dat ze worden ook gebruikt voor het ontwikkelen van kruiden huidverzorging producten die revitaliseren, hydrateren en de huid te genezen.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende geneeskrachtige kruiden voor de huid toepassing.

Lavendel

Lavendel is een natuurlijke moisturizer die bevordert de hydratatie van de huid en sloten in de huid de natuurlijke vochtbalans. Het bezit ook kalmerende eigenschappen die werken tegen ontsteking. Veilig voor gebruik in droge en gevoelige huid, het is een populair ingrediënt in massage oliën en aromatherapie producten.

Kamille

Kamille is gebruikt voor een verscheidenheid van de huid omstandigheden sinds de oudheid. Het beschikt over antifungale, antibacteriële en antivirale eigenschappen en helpt bij de vermindering van de genezing van de wond en de mate van ontsteking.

Calendula

Zoals kamille, calendula is een effectieve antivirale en antibacteriële agent, staat het afweren van infecties, irritaties en wonden die gaan zo diep als de weefsels. Het wordt gebruikt in een verscheidenheid van kruiden huidverzorging producten zoals tincturen, crèmes en zalven.

Extrapone Nutgrass Wortel

Een van de belangrijkste ingrediënten van XtendLife de Whitening dagcrème, nutgrass root is een effectieve whitening-agent afkomstig van de Indiase bossen. Oorspronkelijk geformuleerd om te helpen verlichten van irritatie van de huid, haar wortels worden gebruikt door vele Oosterse en Ayurvedische alternatieve therapie beoefenaars. Als een huid whitener, het werkt door het voorkomen van melanine productie (tot 40 procent volgens klinische experimenten), het pigment dat verantwoordelijk is voor de donkere kleur van de huid.

Aloë Vera

Deze zachte doorzichtige gel doet wonderen voor wonden, brandwonden of een irritatie van de huid en de weefsels, waardoor het een gebruikelijke nietje in alle-natuurlijke, helende zalfjes evenals kruiden huidverzorging producten zoals zepen, lotions, whitening crèmes en shampoo. Het is in staat om sijpelt diep in meerdere huidlagen, waar het herstelt en stimuleert de aanmaak van nieuwe en gezonde cellen.

Guldenroede

Een bewezen antiseptische voor eeuwen, guldenroede werd gebruikt door Inheemse Indiase Amerikanen voor de behandeling van wonden en het tegengaan van de infectie. Vandaag de dag, naast het dienen als een antiseptisch middel, wordt het ook gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan huid-aandoeningen en drinkt het als thee.

Duindoorn

Begiftigd met de voedende en genezende eigenschappen plus Vitamine E, de olie die wordt gewonnen uit Duindoorn helpt bij het versnellen van de genezing van brandwonden, wonden en zonnebrand, en herstelt de huid de natuurlijke vorm door het aanvullen van verloren vocht en collageen. Als zodanig worden ze ook gebruikt in een aantal anti-aging crèmes en lotions, waar ze helpen teller uitdroging en voortijdige veroudering. Zee Buckthorns zijn ook traditionele geneeskrachtige kruiden voor huidaandoeningen zoals eczeem, en worden soms gebruikt in de post-operatieve en radiotherapie behandeling.

Echinacea

Voor meer dan 400 jaar, dit wonder kruid is een van die run-to kruiden voor wond behandeling, dankzij de ontdekking door indianen die met de gemalen bladeren voor toepassing op gewonden of geïnfecteerde huid. Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen – die helpen bij de behandeling van huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem – het wordt gebruikt in vele kruiden huidverzorging producten met inbegrip van actuele crèmes, capsules en thee.

Dus daar heb je het, acht essentiële kruiden huidverzorging remedies. Vergeet niet dat wat uw huid dilemma is, is er gebonden aan een natuurlijke oplossing voor. Ga niet haasten naar de volgende pot van synthetische oplossing voor u uitvoeren. Je kan gewoon merken dat kruiden zijn veel effectiever en veiliger dan die dure fles van kunstmatige crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *